Perzona actie

Bij Perzona geen dertien in een dozijn en geen massaproductie: Perzona maakt het liever persoonlijk! Door gebruik te maken van het gepatenteerde Perzona MyScan meetsysteem, wordt uw bed volledig afgestemd op uw lichaam en voorkeuren. En tijdens de Perzona actie krijgt u € 500 jubileumvoordeel op een complete Elan boxpring.

Zo werkt de Perzona actie

Profiteer tijdens deze winter van “perzoonlijk” slaapcomfort.  Hoe het werkt?

  • Koop een Perzona Elan boxspring en ontvang € 500 jubileumvoordeel

het Perzona Myscan meetsysteem

Met behulp van het unieke Perzona MyScan meetsysteem maken we een 3D-meting van uw lichaam, waarbij rekening wordt gehouden met uw slaaphouding en lichaamsbouw. De uitslag van de 3D-scan bepaalt vervolgens de stevigheid van zones van de matras, die zich zo volledig aan uw lichaam aanpast. Zo krijgt u precies díe ondersteuning die u nodig hebt.

Individual 10 of Individual 14 matras

Daarna kunt u kiezen tussen de twee gepersonaliseerde matrassen: de Individual 10 of de Individual 14. De Individual 10 is opgebouwd uit pocketveren, in 7 zones. Daarbij 10 op maat gemaakte tubes die zorgen voor de finesse in ondersteuning. De Individual 14 is opgebouwd uit een dubbele laag pocketveren, met een ergonomische, zeer conformerende schouderzone. De pocketvering loopt helemaal door tot de randen van de matras: ideaal voor een tweepersoons opstelling. Daarbij 14 op maat gemaakte tubes die zorgen voor de finesse in ondersteuning. Beide matrassen hebben een bovenlaag van Gel Infused Memory Foam, dat snel reageert op bewegingen en zorgt voor uitstekende ventilatie. De superelastische tijk van de matrassen heeft de thermocool technologie: deze zorgt ervoor dat de hoes tot 2 graden terug koelt.

De basis van de Perzona matras

Ieder matras heeft een goede basis nodig, die past bij het matras. Perzona heeft twee hele mooie boxspring gemaakt. De Perzona boxspring is een echte eyecatcher ontworpen door Ben Hoek, maar de Perzona Elan boxspring is een echte allemansvriend: deze staat mooi in werkelijk élke slaapkamer. De matrassen en boxsprings kunt u naar hartelust mixen en matchen, zodat voor u de ideale combinatie ontstaat. En daar helpen we u natuurlijk graag mee!