M line actie: goede slaap is de basis voor elke prestatie!

Tijdens de M line actie ontvang je 25% korting op de M line Cool Motion matrassen! *

Het dagelijks leven is topsport, dat weten ze bij M line als geen ander. Niet voor niets vertelde Joop Zoetemelk al: ‘De tour win je in bed!’ Voor iedereen die iedere dag weer topprestaties van zichzelf vraagt, is er nu de M line actie! Een goede nachtrust is immers essentieel om overdag te kunnen presteren.

M Line Actie - het leven is topsport!

Hoe werkt de M line actie?

Tijdens de M line actie krijg je bij aanschaf van een M line Cool Motion matras 25% korting. De Cool Motion is de allerfijnste matras van deze fabrikant: de nieuwste techniek is verwerkt in dit koud- en traagschuimmatras. De tijk van de matras is klimaatregulerend. 

We adviseren je áltjd om naar de winkel te komen voor de aanschaf van het juiste matras, maar indien je het matras echt online wilt kopen, gebruik dan de code Topprestatie! om gebruik te maken van de korting op het matras.

Over M line

Met de investering in een hoogwaardig M line product ben je verzekerd van jarenlang slaapplezier en uitgerust en fit wakker worden. Net zoals de meer dan 300 topsporters en ambassadeurs die op M line slapen. M line is ervan overtuigd dat de kwaliteit van de M line producten leidt tot een gezonde levensstijl. We brengen immers gemiddeld één derde van ons leven slapend door. Daarom geeft M line hoge prioriteit aan kwaliteit, zodat de producten continu gewaarborgd zijn voor de klanten. Het levende bewijs hiervoor is te vinden in onder andere de prestaties van Joop Zoetemelk, Epke Zonderland, Marlou van Rhijn en Team Jumbo-Visma. Allen zijn ervan overtuigd dat M line bijdraagt aan sneller herstel van het lichaam en geest en zorgt voor betere topsportprestatie.

M line wordt gedreven door innovatie, alle producten worden uitvoerig getest en daarom beschikken ze over de nieuwste wetenschappelijke inzichten en testresultaten. Wat resulteert in gebruik van de meest innovatieve en comfortabele materialen. Met resultaat, want het is niet voor niets dat Nederlandse topsporters graag slapen op M line. Iets waar M line terecht trots op is!