Loof actie: lentefris het voorjaar in!

Maak kennis met de houten design bedden van Loof. Wat deze bedden typeert is de Scandinavische esthetiek, stuk voor stuk minimalistische ledikanten uitgevoerd in hoogwaardig hout. Er is gekozen voor eenvoud en een rustig lijnenspel, gecombineerd met duurzame materialen in lichte kleuren. Loof gelooft erin dat een houten bed bijdraagt aan het creëren van een fijne en comfortabele slaapkamer. En met de Loof actie vieren we de lente met 15% korting op de gehele beddencollectie.

Meer over Loof

Loof staat voor werken met hout, voor eerlijke materialen met een natuurlijke afwerking en een serene geometrie, voor kwaliteit en voor tijdloze ontwerpen die je door de jaren heen zult blijven koesteren. Loof staat voor contact, voor elkaar inspireren en voor ontplooiing. Zoals boombladeren (loof dus) zich ontvouwen en gezamenlijk een geheel vormen. Dat is Loof.

De ledikanten van Loof hebben een pure uitstraling en tillen het comfort in de slaapkamer naar een hoger plan. Het gebruik van houtsoorten en een ronde, zachte vormentaal maakt de stijl van de ledikanten modern en tijdloos. De ledikanten van Loof zijn gemaakt van natuurlijke materialen met het oog op morgen. Duurzaamheid staat hoog in het vaandel en de esthetiek draagt daaraan bij. Wat gracieus verjaart wordt mooier door de tijd heen.
Loof produceert voornamelijk binnen Nederland en maakt zoveel mogelijk gebruik van lokale materialen. Zo vormen Europees massief eikenhout en gelaagd berken/ multiplex de basis voor de meubels.

Loof richt zich met haar producten op de consument die eisen stelt aan een kwalitatief zeer hoogstaand product. Er is niet alleen gelet op design maar ook op praktische zaken als een eenvoudige montage.

De ledikanten zijn ontwikkeld als ‘universeel’ product, dit betekent dat de ledikanten te combineren zijn met alle slaapsystemen die in de Droomfabriek worden aangeboden. En met de Loof actie wordt dit combineren wel heel erg leuk!