AVEK actie: verlichtingsset cadeau

Ieder mens is uniek en daarom krijg je tijdens de Avek actie een verlichtingsset cadeau bij aankoop van een compleet tweepersoons Avek bed.

 

Pake Roelf begon in 1927 met Avek bedden op maat. Vandaag de dag wordt een Avek bed nog steeds met vakmanschap op maat gemaakt. Nu heeft onze favoriete leverancier uit Friesland iets bedacht voor deze donkere periode: tijdens de Avek actie krijg je bij aanschaf van een compleet tweepersoonsbed een verlichtingsset cadeau. 

Avek actie verlichtingsset cadeau

Hoe werkt de Avek actie?

Tijdens de Avek actie krijg je bij aanschaf van een complete Ninety, Sinne, Stiel, Noflik, Simmer, Fier of 1927 bed, een verlichtingsset cadeau. 

Over Avek

Een bed is niet alleen een fijne plek om te slapen en relaxen, het is ook dé blikvanger in de slaapkamer. Een bed mag er daarom best mooi uitzien. Alle ontwerpen van Avek zijn van Nederlandse bodem.

De 1927 boxspring wordt met vakmanschap en zorg in de Avek fabriek in Friesland gemaakt. Een comfortabel bed met een aangename prijsstelling, dat jouw lichaam optimaal ondersteunt. Er worden uitsluitend kwalitatief goede materialen gebruikt. Creëer jouw Avek Boxspring 1927 op maat, geheel volgens je eigen wensen.

Fier is een ander woord voor trots. En trots is Avek op de nieuwe Fier boxspring. Samen met ontwerper Hans Daalder zijn ze erin geslaagd een bijzondere, nieuwe boxspring te ontwikkelen. Bij Boxspring Fier gaan doordachte vormgeving en compromisloos slaapcomfort hand in hand.

De Simmer boxspring is geïnspireerd op de Hollandse zomers zoals we die allemaal kennen: een verfrissend briesje, witte wolken tegen een blauwe lucht en aangename temperaturen. Een klimaat waarin u zich prettig en ontspannen voelt. Datzelfde gevoel vindt u terug in de Simmer boxspring. Want een Simmer ondersteunt en ventileert als geen ander. En voelt daardoor veel prettiger aan.

Noflik is het Friese woord voor aangenaam, prettig. Dat is precies wat de Noflik boxspring wil zijn: een aangename plek in huis waar je heerlijk kunt ontspannen en waar je ‘s nachts geniet van een goede nachtrust. Ontwerper Hans Daalder liet zich bij de ontwikkeling van de Noflik boxspring inspireren door de rust en schoonheid van het Friese land. Dit komt tot uiting in een heldere, pure vormgeving met subtiele details.

Sinds 1927 produceert Avek hoogwaardige bedden en matrassen. Grootvader Roelf Kok startte in het Friese Surhuisterveen met de productie van staaldraadmatrassen onder de naam Avek , een afkorting voor zijn bedrijfsmotto ‘Arbeid, Vlijt en Kwaliteit’. De kennis en ervaring ontwikkelden zich drie generaties lang, waardoor ze een optimaal slaapcomfort kunnen waarborgen. Uw nachtrust is Avek’s missie en daarom maken zij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Met Avek kiest u voor een betrouwbaar bed dat met zorg door vakmensen is gemaakt. En met de huidige Avek actie is het ook nog aardig voor uw portemonnee!