AVEK actie: topmatras cadeau

Ieder mens is uniek. Daarom begon pake Roelf in 1927 met Avek bedden op maat. Vandaag de dag wordt een Avek bed nog steeds met vakmanschap op maat gemaakt. Nu heeft onze favoriete leverancier uit Friesland iets bedacht om u deze bijzondere tijd bij te staan. Tijdens de Avek actie krijgt u bij aanschaf van een complete boxspring de topmatras cadeau.

Hoe werkt de Avek actie?

Tijdens de Avek actie krijgt u bij aanschaf van een complete boxspring Simmer, Fier of Noflik de HR topmatras cadeau. Kiest u een luxere topmatras, dan krijgt u een korting ter waarde van het HR topmatras.  Een complete boxspring bestaat uit twee boxen, twee gestoffeerde matrassen, een topmatras én een hoofdbord.

Over Avek

Een bed is niet alleen een fijne plek om te slapen en relaxen, het is ook dé blikvanger in de slaapkamer. Een bed mag er daarom best mooi uitzien. Al de ontwerpen van Avek zijn van Nederlandse bodem.

Avek actie

De Simmer boxspring is geïnspireerd op de Hollandse zomers zoals we die allemaal kennen: een verfrissend briesje, witte wolken tegen een blauwe lucht en aangename temperaturen. Een klimaat waarin u zich prettig en ontspannen voelt. Datzelfde gevoel vindt u terug in de Simmer boxspring. Want een Simmer ondersteunt en ventileert als geen ander. En voelt daardoor veel prettiger aan.

Elke Simmer boxspring is voorzien van een duurzame spiraalbodem, waarschijnlijk het best ventilerende bedsysteem ter wereld! Het dwarsgespannen spiraalnet is veerkrachtig en heeft een zeer open structuur, waardoor de box goed kan ademen en de vochtregulatie optimaal is. Bovendien heeft de Simmer een fraaie uitstraling.

 

Noflik is het Friese woord voor aangenaam, prettig. Dat is precies wat de Noflik boxspring wil zijn: een aangename plek in huis waar u heerlijk kunt ontspannen en waar u ‘s nachts geniet van een goede nachtrust. Ontwerper Hans Daalder liet zich bij de ontwikkeling van de Noflik boxspring inspireren door de rust en schoonheid van het Friese land. Dit komt tot uiting in een heldere, pure vormgeving met subtiele details.

Noflik boxsprings kenmerken zich niet alleen door een fraaie vormgeving, maar zijn bovenal uitermate comfortabel. Bij de samenstelling worden uitsluitend zorgvuldig geselecteerde materialen gebruikt, die stuk voor stuk bijdragen aan goede slaaptechnische eigenschappen. Daardoor biedt Noflik een gebalanceerde én duurzame ondersteuning. Bovendien ventileren Noflik boxsprings optimaal, resulterend in een aangenaam en gezond bedklimaat.

 

Fier is een ander woord voor trots. En trots is Avek op de nieuwe Boxspring Fier. Samen met ontwerper Hans Daalder zijn ze erin geslaagd een bijzondere, nieuwe boxspring te ontwikkelen. Bij Boxspring Fier gaan doordachte vormgeving en compromisloos slaapcomfort hand in hand. In het Fries staat Fier voor ‘ver’. Friesland toont zijn schoonheid in uitgestrekte landschappen en adembenemende vergezichten. De openheid van Friesland vormde een belangrijke inspiratiebron voor Fier. Het gevoel van ruimte en lucht komt in Fier tot uitdrukking via een optimale doorluchting en ventilatie. Het gezonde bedklimaat van Fier draagt bij aan een goede nachtrust en een heerlijk fris ochtendgevoel.

 

 

Sinds 1927 produceert Avek hoogwaardige bedden en matrassen. Grootvader Roelf Kok startte in het Friese Surhuisterveen met de productie van staaldraadmatrassen onder de naam Avek , een afkorting voor zijn bedrijfsmotto ‘Arbeid, Vlijt en Kwaliteit’. De kennis en ervaring ontwikkelden zich drie generaties lang, waardoor ze een optimaal slaapcomfort kunnen waarborgen. Uw nachtrust is Avek’s missie en daarom maken zij uitsluitend gebruik van hoogwaardige materialen. Met Avek kiest u voor een betrouwbaar bed dat met zorg door vakmensen is gemaakt. En met de huidige Avek actie is het ook nog aardig voor uw portemonnee!