Auping droomt van een wereld zonder ALS. ALS is een slopende spierziekte waarvoor op dit moment nog geen therapie of genezing bestaat. Om fondsen te werven voor onderzoek naar behandeling van deze ziekte, neemt Team Auping op 9 juni a.s. deel aan de Tour du ALS.
Team Auping, bestaand uit 59 collega’s en ondernemers / medewerkers van Aupingwinkels, gaat fietsend, wandelend of hardlopend de beruchte Mont Ventoux in Frankrijk op, met het doel ALS ‘de wereld uit te trappen’. De Droomfabriek ondersteunt dit initiatief van Team Auping van harte door een bedrag te doneren én door de klanten een mooie promotie aan te bieden.

Auping actie: Tour du ALS

Win je aankoopbedrag terug bij De Droomfabriek!

De Droomfabriek zet zich dit voorjaar niet alleen in voor de strijd tegen ALS, maar koppelt daar ook een aantrekkelijke promotie voor jou als klant aan. Koop je tot 30 juni een matras bij De Droomfabriek, dan maak je kans op het terugwinnen van het aankoopbedrag!*

*tot een maximum van euro € 1.795,- (minus 29% kansspelbelasting)

Over Auping Matrassen

Heerlijk slapen vraagt om een goede matras. Maar wanneer is een matras een goede matras? Als hij past bij degene die erop moet liggen. Een kwestie van individuele factoren, zoals lichaamslengte, gewicht en fysieke kenmerken. Maar ook persoonlijke voorkeuren zijn belangrijk. Zo slaapt de een het lekkerst op een harde ondergrond, terwijl de ander juist liever een wat zachtere matras heeft.

De Auping matrassen zien er niet alleen aan de buitenkant luxe uit, ook aan de binnenkant zit het goed. Zoals u van Auping gewend bent, worden er hoge eisen gesteld aan de matrassen met betrekking tot goede ventilatie.

De verschillende comfortzones zijn asymmetrisch opgebouwd. Uw hoofd heeft nu eenmaal een ander soort ondersteuning nodig dan uw heup. Daarom zijn voor verschillende gebieden verschillende soorten veren gebruikt. Zo biedt de matras uw lichaam overal precies de juiste ondersteuning.

Het ideale slaapklimaat verschilt per persoon. Maar te warm of te koud slapen vindt niemand prettig. In de matrassen van Auping wordt op diverse manieren warmte en vocht gereguleerd. Het resultaat: een frisse en comfortabele matras en een aangenaam slaapklimaat.

Bij Auping heeft u de keuze uit witte en gestoffeerde matrassen. Een gestoffeerde matras wordt altijd gekozen in combinatie met een topmatras. Samen bepalen ze voor een belangrijk deel het ligcomfort. De gestoffeerde matrassen en de topmatrassen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd. Ook zijn ze aan elkaar gekoppeld door middel van een fixeersysteem, zodat ze ten opzichte van elkaar niet verschuiven.

Auping heeft als oudste beddenfabrikant van Nederland een schat aan kennis en ervaring in huis. Ook als het om matrassen gaat. Een Auping matras staat synoniem voor kwaliteit en comfort. Want Auping weet wat goed is. En dat voelt u.

Over Auping Evolve

Auping Evolve is het eerste volledig circulaire matras ter wereld. Gemaakt met liefde en aandacht voor de wereld. Maar dit matras is ook gemaakt met aandacht voor u. Voor uw lichaam. Want Auping Evolve is beschikbaar in drie verschillende varianten, met elk een andere zonering. Want ieder lichaam is anders, waardoor er andere ondersteuning nodig is.

Door de juiste variant te kiezen, ligt uw rug in een mooie natuurlijke houding van de nek tot het stuitje. Zo krijgt elk lichaam optimale ondersteuning en herstelt zich het beste tijdens het slapen.
Auping Evolve is bekroond met de Red Dot Design Award 2020.

Bent u nieuwsgierig geworden naar de Evolve matrassen en andere matrassen van Auping? Kom langs tijdens de Auping actie en we vertellen u graag uw voordeel.