Auping actie: Summer Sale!

Ook in de warme zomermaanden wilt u fris en uitgerust wakker worden. Wij denken met u mee en geven maar liefst 15% korting op alles van Auping. Maak nu gebruik van deze Auping actie om uw slaapkamer summer ready te maken.

Heerlijk slapen vraagt om een goed bed. Maar wanneer is een bed een goed bed? Als het bed past bij degene die erop ligt en aangepast is aan de omgeving. In de zomer is het nóg belangrijker dat het bed goed ventileert, het matras koel aanvoelt en misschien zelfs dat de tijk van de matras wasbaar is. Ook het dekbed is belangrijk in de zomer: licht en koel is het motto en dan is katoen bij uitstek geschikt. Een bijpassend hoofdkussens voor optimaal ligcomfort en een fris dekbedovertrek doen de rest.

Maak uw slaapkamer klaar voor de zomer en profiteer van 15% voordeel op het gehele assortiment van Auping. Kom snel naar de Droomfabriek en laat u inspireren tijdens de Auping actie.

Hoe werkt de Auping actie?

Het werkt heel simpel: U krijgt 15% korting op alles van Auping. Kiest u voor een Auping Essential? Dan komt u wellicht in aanmerking voor een extra korting. Vraag ernaar in de winkel.