Auping actie: tweede matras voor de helft op Inizio en Adagio matrassen

Tijdens de Auping actie ontvang je maar liefst 50% korting op je tweede Auping Inizio of Adagio matras! Maak gebruik van dit voordeel op deze mooie matrassen bij de Droomfabriek!

Heerlijk slapen vraagt om een goed bed. Maar wanneer is een bed een goed bed? Als hij past bij degene die erop moet liggen. Een kwestie van individuele factoren, zoals lichaamslengte, gewicht en fysieke kenmerken. Ontdek het bij de Droomfabriek!

Auping actie

De Auping actie

Tijdens de Auping actie ontvang je maar liefst 50% korting op je tweede Auping Inizio of Adagio matras! Maak gebruik van dit voordeel op deze mooie matrassen bij de Droomfabriek!

Uiteraard zijn er wel wat voorwaarden aan verbonden:

  • Koop je twee 90 x 200 cm Inizio matrassen, krijg je 25% voordeel per matras
  • Koop je  een 180 x 200 cm Adagio matras en een 90 x 210 cm Adagio matras, dan krijg je 25% voordeel per matras
  • Koop je een 90 x 200 cm Inizio matras en een 90 x 200 Adagio matras, dan krijg je geen voordeel. Het moeten namelijk dezelfde type matrassen zijn.

Wil je de matrassen ‘live’ zien en heb je wellicht ook wat advies (of veel advies) van ons nodig? Kom naar de Droomfabriek tijdens deze Auping actie en laat je deskundig adviseren.

Wil je onze onverdeelde aandacht? Maak dan een afspraak

Vul het formulier in voor het maken van een afspraak of bel ons op 071-5898858

Auping matrassen

De Auping matrassen zien er niet alleen aan de buitenkant luxe uit, ook aan de binnenkant zit het goed. Zoals je van Auping gewend bent, worden er hoge eisen gesteld aan de matrassen met betrekking tot goede ventilatie.

De verschillende comfortzones zijn asymmetrisch opgebouwd. Je hoofd heeft nu eenmaal een ander soort ondersteuning nodig dan je heup. Daarom zijn voor verschillende gebieden verschillende soorten veren gebruikt. Zo biedt de matras je lichaam overal precies de juiste ondersteuning.

Het ideale slaapklimaat verschilt per persoon. Maar te warm of te koud slapen vindt niemand prettig. In de matrassen van Auping wordt op diverse manieren warmte en vocht gereguleerd. Het resultaat: een frisse en comfortabele matras en een aangenaam slaapklimaat.

Bij Auping heb je de keuze uit witte en gestoffeerde matrassen. Een gestoffeerde matras wordt altijd gekozen in combinatie met een topmatras. Samen bepalen ze voor een belangrijk deel het ligcomfort. De gestoffeerde matrassen en de topmatrassen zijn zorgvuldig op elkaar afgestemd. Ook zijn ze aan elkaar gekoppeld door middel van een fixeersysteem, zodat ze ten opzichte van elkaar niet verschuiven.

Auping heeft als oudste beddenfabrikant van Nederland een schat aan kennis en ervaring in huis. Ook als het om matrassen gaat. Een Auping matras staat synoniem voor kwaliteit en comfort. Want Auping weet wat goed is. En dat voel je.

Over Auping

Al meer dan 130 jaar werkt Auping aan de beste manieren om uit te rusten. Vanuit de overtuiging: een uitgeruste wereld is een betere wereld. Een mooiere wereld. Daarom werkt Auping elke dag aan oplossingen op het gebied van slaap en de kracht van rust. Als familiebedrijf doen ze dit met aandacht voor detail, voor milieu en voor de toekomst. Een Auping is maatwerk, handwerk, vakwerk. Dat maakt een Auping zo bijzonder.

Auping is een A-merk dat is uitgegroeid tot de bedden- en matrassenspecialist en marktleider in de Benelux en met meerdere verkooppunten in Europa. Auping kiest bewust voor productie in Deventer. Daar combineren ze de expertise en kennis met de nieuwste ontwikkelingen op het gebied van techniek, ergonomie en design.