Auping actie: Dromen komen uit!

Wilt u dit voorjaar van uw slaapkamer een fijne plek maken? Een plek waar u tot rust kan komen. Uw Essential bed is nu echt heel dichtbij! Want tijdens de Auping actie is dit mooie, design-prijswinnende bed extra vriendelijk geprijsd!

van € 2.895,- voor € 2.495,-*
*180x 200, inclusief houten hoofdbord, 2 vlakke spiraalbodems en 2 Inizio matrassen

Actievoorwaarden van deze Auping actie:

– Een complete Essential bestaat minimaal uit:
• 2-persoons Essential omranding
• 2 spiraalbodems in de maat passend bij omranding
• 2 x éénpersoons matrassen of 1 x tweepersoons matras

– Tijdens de Auping actie ontvangt u € 400,- voordeel bij bestelling van een complete 2-persoons Essential. U heeft dus nu al een Essential van €2.895 voor €2.495 inclusief houten hoofdbord.

– Deze actie is niet geldig in combinatie met andere lopende Auping acties.

Auping Essential

De Auping Essential staat voor de essentie van een bed: geborgenheid geven, comfort bieden en zorgen dat u uitgerust wakker wordt. Het gevoel van luxe en design, als middelpunt van uw slaapkamerinterieur, want de Auping Essential is een design statement dat de essentie van slapen belichaamt.

Tijdloos design

Het Duitse designbureau Köhler Wilms heeft getekend voor het ontwerp van de Auping Essential. Met dit comfortabele, tijdloze en stijlvolle model gaat Auping terug naar de basis van het slapen. Het licht gebogen hoofdbord zorgt voor een geborgen gevoel. Het natuurlijke model en de heldere, frisse kleuren maken dat het bed in elke slaapkamer past. Een bijbehorend bedtafeltje maakt het design compleet. Niet alleen mooi, maar ook functioneel. De Auping Essential is inmiddels bekroond met de Red Dot Design Award, Award voor Goed Industrieel Ontwerp en een iF Design Award.

Auping Essential in 10 kleuren

De vier stijlvolle basiskleuren: Pure White, Deep Black, Warm Grey en Cool Grey en  passen in vrijwel elke slaapkamer en bij elke tijdsgeest. Voor wie een statement wil maken, is de Auping Essential verkrijgbaar in de trendkleuren Rusty Red, Coral Red, Blush, Night Blue, Forest Green en Clay. Met Coral Red maakt u uw bed het stralende middelpunt van de slaapkamer en bent u helemaal ingericht op de huidige trend. Houdt u van een wat zachter tintje en wilt u de bloesem in huis halen, dan is Blush iets voor u.

Auping Essential C2C gecertificeerd

De Auping Essential is het eerste bed ter wereld dat is bekroond met een Cradle to Cradle Silver certificaat. Dit keurmerk garandeert dat het bed voor meer dan 50% bestaat uit hergebruikte materialen, of materialen die recyclebaar zijn. De Auping Essential is een mooi voorbeeld van hoe Auping de komende jaren haar producten volledig Cradle to Cradle wil produceren.

Kwaliteit van Auping

De kwalitatieve materialen, goede ventilatie van de matras en de juiste ondersteuning maken de Auping Essential niet alleen een mooi bed: u haalt ook de kwaliteit van Auping in huis.

De hoogte van de omranding van de Auping Essential is 30 cm. Om extra hoogte te creeren, kunt u kiezen voor verhogingspootjes. Deze maken de omranding ongeveer 7 cm hoger.

Ook een hoofdbord is een optie: hoeft niet, mag wel. Het hoofdbord heeft een basis van MDF en is 90 cm hoog, gemeten vanaf de grond. Wanneer u een hoofdbord bestelt, leveren wij deze standaard in de kleur van de omranding. Voor een gestoffeerd hoofdbord nodigen wij u graag uit in de winkel, zodat u de kleuren goed bij elkaar uit kunt zoeken.

Om het helemaal af te maken, kunt u kiezen voor een of twee bedtafeltjes.