Showroommodel Perzona Individual 14

Afmeting: 90*210*29

van € 1798 voor € 1349,-

Hardheid: medium of firm

Dat geen mens is gelijk is, is geen nieuws. Kijk alleen naar uw partner! Toch slapen heel veel mensen op een matras alsof er geen onderscheid is.

Drukverlagend slapen zonder compromissen met de Perzona Individual 14. De drukverlagende hybride matras met dubbellaags pocketveer en het Tube Layer System (TLS) met 14 persoonlijk instelbare tubes. Bepaal samen met ons welke van de 5 verschillende hardheden u waar nodig hebt. Drukverlagend slapen met ondersteuning die wel écht bij u past.

Een goede matras is niet alleen gemaakt van de beste materialen. Het combineert ook het beste van schuimmatrassen en pocketveer matrassen in een hybride matras. De beste drukverlagende schuimsoorten met de ondersteuning van ’s werelds beste pocketveren.

De Perzona Individual 14 is uitgerust met het nieuwe drukverlagende Triple-F gel-visco schuim. Een uniek gel-visco schuim die zorgt voor uitstekende drukverlagende en ventilerende eigenschappen. De gel-visco technologie reguleert de temperatuur door uw lichaamswarmte op te nemen en over de matras te verspreiden. Geen gewoon traagschuim, maar ‘Fast’, ‘Fit’, en ‘Fresh’.